Aman’s Super Clean F80 M3

We are excited to present you Carsclusive’s 4th Featured Car, Aman’s Super Clean F80 M3 with Aristo Collection Wheels

Q1. Please give us the list of all the modifications you have and other various notable changes you have made to your vehicle

  • BMW M Performance F80 M3 Gloss Black Competition Package Trunk Emblem
  • BMW M Performance F80 M3 Gloss Black Painted Side Vents
  • BMW M Performance F80 M3 Gloss Black Painted Side Marker Set
  • BMW M Performance F80 M3 Mineral White Metallic Painted Rear Reflectors
  • BMW M Performance F80 M3 Mineral White Metallic Painted Front Reflectors
  • BMW M Performance F80 M3 DCT Carbon Console Trim
  • BMW M Performance F80 M3 Carbon Selector Lever
  • BMW M Performance F80 M3 Carbon Front Splitters
  • BMW M Performance F80 M3 Matte Black Lower Lip Splitter
  • BMW M Performance F80 Matte Black Rocker Panel Blades
  • BMW M Performance F80 M3 Carbon Rear Diffuser
  • F80 M3 KW Height Adjustable Coil Over Kit
  • BMW M Performance Carbon License Plate Frame
  • Burger Motorsports F80 M3 Performance Intake
  • Aristo Collection Forged Wheels
  • 20×9.5 Sport 5v 3pc Concave Fronts
  • 20×11 Sport 5v 3pc Concave Rears
  • Gloss Polished Gold Face
  • Gloss Polished Gold Hoops
  • Gloss Polished Gold Center Caps
  • Custom F80 M3 Offset
  • Hancook Ventus V12 Tires
  • 245/30/20 Fronts
  • 305/25/20 Rears

Q2. Your sponsors and awards

Ans: Best Wheels MNR Dips Lake Fairfax 2nd Annual Car Show, Best of Show Elite Performance 5th Annual Toys for Tots

Q3.What you like or dislike about your vehicle

Ans: I Like EVERYTHING about the car but Dislike the PAYMENT

Q4.Your future goals and plans for the vehicle

Ans: Akrapovic Exhaust, Down Pipes, Custom Tune, Pure Turbo’s

Q5.Why you decided to go with this particular car over other cars with similar specs/price range

Ans: Always wanted an M3 don’t like the drive feel of the Mercedes c63

Q6.Favorite moments of ownership and the scariest/costliest moments of ownership

Ans: Favorite moments are seeing how people react to my setup on the car

Q7.Do you have a name for the car? If so what is it and why is it called that?

Ans: N/A

Q8.Is this only car you have or do you another? Daily?

Ans: Bought it to drive it not make it a garage queen… Daily Driven!!

Q9.Is this your dream car/favorite car?

Ans: Definitely one of my favorite cars I have owned!

Q10.If you had no financial restrictions, which car would you choose to buy? (Choose up to 3)

Ans: Pagani Zonda R, Lamborghini Aventador, Rolls Royce Wraith

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s